ΧΩΡΟΣ

H Yγειοσωματική αποτελεί ένα από τα πιο εξειδικευμένα fitness & beauty club της Αθηνας. Μετράει ήδη 35 επιτυχημένα χρόνια στο χώρο του fitness και της ομορφιάς, παρακολουθώντας τις συνεχείς εξελίξεις που αφορούν την άσκηση και την αισθητική προσώπου και σώματος.

Διαθέτουμρ ανακαινισμένους χώρους υψηλής ποιότητας και αισθητικής, τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, πληθώρα ομαδικών προγραμμάτων (αερόβια, δυναμικά, χορός, Yoga κ.α.), Pilates, Personal Training, Sauna & Hamam, αλλά και υπηρεσίες SPA με μεγάλη γκάμα θεραπειών και massage.

Το τμήμα αισθητικής καθώς και το κέντρο αδυνατίσματος θα σας εντυπωσιάσουν με τον άρτιο εξοπλισμό τους και την γκάμα θεραπειών που διαθέτουν.

Ανάμεσα στα ατού μας, είναι το εξειδικευμένο προσωπικό που αποτελείται από γυμναστές, αισθητικούς, διατροφολόγους και ειδικούς συνεργατες – έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να διαμορφώσουν το πρόγραμμά σας, ανάλογα με τις προσωπικές σας ανάγκες. Παράλληλα είμαστε δίπλα σας να βοηθήσουμε να προσεγγίσετε τους στόχους σας με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ

Επιλογή δώρου

Μάθετε τις προσφορές και τα νέα μας πρώτοι, κερδίστε αποκλειστική εξυπηρέτηση και υπηρεσίες