Ομαδικά

DANCE AEROBIC: ΑΕΡΟΒΙΚΗ ΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΑΣΚΟΥΜΕΝΩΝ. ΜΕ ΚΥΡΙΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ, ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΤΕ ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΚΑΙΤΕ ΘΕΡΜΙΔΕΣ ΚΑΙ ΧΤΙΖΕΤΕ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

DANCE FIT: ΝΕΟ ΕΙΔΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΧΟΡΟΥ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΤΑ ΥΨΗΜΕ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΕΣ ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΕΣ. ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΚΑΥΣΗ ΛΙΠΟΥΣ. ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ.

ZUMBA: ΜΙΑ ΤΑΞΗ ΠΟΥ ΣΥΝΔΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΧΟΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ. ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΕ ΡΥΘΜΟΥΣ ΛΑΤΙΝ, HIP HOP,SALSA. ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΥΣΗ ΘΕΡΜΙΔΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ.

TAE BO: ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΜΟΡΦΗ ΑΕΡΟΒΙΑΣ ΓΥΜΝΑΣΤΚΗΣ ΠΟΥ ΣΥΝΔΙΑΖΕΙ ΤΟ ΑΣΚΗΣΙΟΛΟΓΙΟ ΑΠΟ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ. ΥΠΟΣΧΕΤΑΟ Ν’ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.

BODY POWER: ΜΥΙΚΗ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΗΣΜΟΥ.ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ.

BODY CROSS: ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΕΡΟΒΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΓΙΑ ΚΑΥΣΗ ΛΙΠΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΚΛΙΚΗΣ ΜΥΙΚΗΣ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗΣ. ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΜΕΣΑΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.

TOTAL BODY: ΑΣΚΗΣΙΟΛΟΓΙΟ ΚΑΡΔΙΟΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ.ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΜΕΣΑ ΜΥΙΚΗ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΣΦΙΞΗ. ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΜΕΣΑΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ

BODY BARS: Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΥΙΚΗ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΜΠΑΡΑΣ. ΒΕΛΤΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΞΑΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΑΝΤΟΧΗ 

HIPS AND ABS: ΜΑΘΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΠΟΔΙΩΝ, ΚΟΡΜΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΛΙΑΚΩΝ. ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.

PILATES MAT:  ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΚΑΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΑΣΚΗΣΙΟΛΟΓΙΟ, ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΜΥΙΚΗ ΤΟΝΩΣΗ, ΟΡΘΟΣΩΜΙΑ ΚΑΙ ΕΥΛΥΓΙΣΙΑ. ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΜΥΟΣΚΕΛΕΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ 

PILATES PLUS: ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΕΝΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΜΕ ΑΣΚΗΣΙΟΛΟΓΙΟ ADVANCE ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΙΚΡΑ ΟΡΓΑΝΑ PILATES. ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΜΕΣΑΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.

PILATES FITBALLS:  ΑΣΚΗΣΙΟΛΟΓΙΟ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΠΑΛΑΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.

YOGA HATHA: Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΛΑΔΟΣ ΤΗΣ YOGA ΠΟΥ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΕΥΕΞΙΑ.ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ HATHA ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΣΤΑΣΕΙΣ (ASANAS), ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΑΝΑΠΝΟΗΣ (PRANAYAMA) ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΩΣΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.

VINYASA YOGA: ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΡΟΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΟΧΗΣ ΤΩΝ ΣΤΑΣΕΩΝ.  ΔΙΝΕΙ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΕΙ ΜΕ ΒΑΘΙΑ ΧΑΛΑΡΩΣΗ. ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΜΕΣΑΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.

STRETCHING:  ΜΑΘΗΜΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΥΚΑΜΨΙΑΣ ΚΑΙ ΕΥΛΥΓΙΣΙΑΣ. ΣΥΜΒΑΛΛΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΥΜΠΙΕΣΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ  ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΤΩΝ ΜΥΩΝ ΚΑΙ ΝΕΥΡΩΝ. ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ, ΗΛΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΦΥΛΑ.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ

Επιλογή δώρου

Μάθετε τις προσφορές και τα νέα μας πρώτοι, κερδίστε αποκλειστική εξυπηρέτηση και υπηρεσίες