ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ

Στην Υγειοσωματική θα βρείτε τις πιο σύγχρονες αλλά και παραδοσιακές μεθόδους αποτρίχωσης. Με τη βοήθεια του εξειδικευμένου προσωπικού μας, θα γίνει το σωστό πλάνο θεραπείας έτσι ώστε να ανταποκριθούμε 100%  στις ανάγκες και στις απαιτήσεις σας.

Τεχνολογία

Στην Υγειοσωματική θα βρείτε την πιο σύγχρονη μέθοδο αποτρίχωσης με το πιο εξελιγμένο σύστημα διοδικού laser cool light pro. Διάρκεια αποτελεσμάτων σε πιο οποιοδήποτε τύπο δέρματος και χρώματος της τρίχας, όπως και για όλα τα σημεία του σώματος τόσο σε γυναίκες όσο και σε άνδρες.

Το διοδικό laser παράγοντας συνεχή δέσμη laser με μήκος κύματος 805nm, έχει άμεσο στόχο τη μελανίνη της τρίχας, χωρίς να απορροφάται από τη μελανίνη του δέρματος. Αυξάνει τη θερμοκρασία της τρίχας με αποτέλεσμα τη καταστροφή της.

Στόχος και αποτελέσματα

Τα αποτελέσματα του διοδικού laser είναι μόνιμη εξάλειψη του τελογενούς τριχώματος από οποιαδήποτε περιοχή του σώματος ανώδυνα, δίνοντας από τη δεύτερη κιόλας συνεδρία αποτελέσματα 50%. Επειδή εκπέμπει καλύτερα εφαρμόζεται σε όλους τους φωτότυπους. Έχει σε εξαιρετικό αποτέλεσμα σε όλους τους φωτότυπους ακόμα και σε μαυρισμένο δέρμα. Στο διοδικό οι εφαρμογές γίνονται ακόμα και τη περίοδο του καλοκαιριού.

Εφαρμογή

Εφαρμόζεται σε όλα τα σημεία του σώματος που έχουν τελογενές τρίχωμα σε γυναίκες και σε άντρες. Η εφαρμογή του διοδικού laser COOL LIGHT PRO γίνεται μία φορά το μήνα και στη συνέχεια η συχνότητα του εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως η περιοχή που εφαρμόζεται, το πάχος και το χρώμα της τρίχας. Με το συγκεκριμένο laser έχουμε τη δυνατότητα να επιλέξουμε το χρονικό όριο παλμού με αποτέλεσμα να μειώνεται ο χρόνος εφαρμογής.

Αίσθηση θεραπείας

Κάποια από τα πλεονεκτήματα του laser είναι ότι η σύγχρονη τεχνολογία του με το μηχανισμό ψύξης που διαθέτει κάνει την εφαρμογή ανώδυνη.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ

Επιλογή δώρου

Μάθετε τις προσφορές και τα νέα μας πρώτοι, κερδίστε αποκλειστική εξυπηρέτηση και υπηρεσίες