Ομαδικά

BASIC AEROBIC

Έχει όλα τα πλεονεκτήματα της αερόβιας άσκησης και αποτελεί ένα πολύ καλό (και πολλές φορές ευχάριστο) είδος γυμναστικής. Παράλληλα μπορεί να χρησιμοποιούμε και διάφορα βοηθητικά όργανα όπως αλτήρες, λάστιχο, κλπ. Ιδανική τάξη για όλα τα επίπεδα ασκούμενων.

DANCE AEROBIC

Είναι ένα είδος αερόβιας – έντονης και συνεχόμενης άσκησης, την οποία κάνουμε στους ρυθμούς της μουσικής.

Όλες οι ασκήσεις γίνονται συντονισμένα και με τα άλλα άτομα (συμμετέχουν πολλά άτομα μαζί) και συνήθως έχουμε μπροστά το δάσκαλό μας που μας υποδεικνύει τι να κάνουμε, οπότε είναι εύκολο να “ακολουθήσουμε”.

TOTAL BODY

Συνδυασμός αερόβιας άσκησης και ασκησιολόγιο μυϊκής ενδυνάμωσης. Ιδανική τάξη για όλα τα επίπεδα ασκούμενων.

BODY BARS

Το πρόγραμμα βασίζεται σε ασκήσεις με μπάρες με ελαφριά έως μεσαία βάρη, με πολλές επαναλήψεις και εξασφαλίζει την εκγύμναση ολόκληρου του σώματος. Σε μια προπόνηση μπορείτε να κάψετε έως 590 θερμίδες!

BODY EXPLOSION

Ιδανική τάξη για να χάσετε λίπος και να πετύχετε ανάπτυξη δύναμης και βελτίωση φυσικής κατάστασης.

BODY CROSS

Πρόκειται για ένα είδος προπόνησης που τα συνδυάζει όλα: προπόνηση μυϊκής ενδυνάμωσης αλλά και καρδιοαναπνευστικής, ασκήσεις με το βάρος του σώματος, αλλά και με βάρη (αναλόγως το επίπεδο του ασκούμενου), υπό τους ήχους δυνατής μουσικής, που ανεβάζουν την ένταση και τον ρυθμό της προπόνησης.

FUNCTIONAL TRAINING

Ζήσε την εμπειρία της λειτουργικής κυκλικής προπόνησης. Απόκτησε τέλεια φυσική κατάσταση, σώμα αθλητικό, δύναμη, αντοχή και ταχύτητα!

HIPS & ABS

Ασκησιολόγιο που στοχεύει να δυναμώσει και να σμιλέψει τους μύες του κορμού, των ποδιών και της κοιλιακής χώρας.

PILATES MAT

Πρόκειται για μία σειρά ασκήσεων που εκτελούνται σε συνδυασμό με μια μπάλα,, χαρακτηριστικό των οποίων είναι ο αργός ρυθμός εκτέλεσης σε συνδυασμό με τον έλεγχο της αναπνοής. Κατ’ αυτό τον τρόπο επιτυγχάνεται η σταθεροποίηση και ενδυνάμωση των εν τω βάθει μυών του κορμού, ενώ παράλληλα αναπτύσσεται συντονισμός των άκρων, ευλυγισία, συγκέντρωση και συνολική ενδυνάμωση του σώματος.
Σύστημα που συνδυάζει την μυϊκή τόνωση, την αύξηση της ευλυγισίας και την ανάπτυξη της ισορροπίας, δίνοντας μεγάλη έμφαση στη σωστή στάση και στην σωστή αναπνοή. Το ασκησιολόγιο εκτελείται κυρίως στο έδαφος.

PILATES BALL

Η μπάλα είναι η καλύτερη φίλη της Pilates, αλλά και ο πιο έξυπνος τρόπος να ενεργοποιήσετε το μυικό σας σύστημα πιο γρήγορα. Εξαιρετικός συνδυασμός ασκήσεων νευρομυικής συναρμογής και ισορροπίας για επίπεδη κοιλιά, τονωμένους γλουτούς και γυμνασμένα πόδια.

HATHA YOGA

Χρησιμοποιεί σωματικές στάσεις (asanas), τεχνικές αναπνοής (pranayama), και διαλογισμό (dyana) με στόχο ένα δυνατό υγιές σώμα και καθαρό, γαλήνιο νου.

VIYASA YOGA

Αερόβια άσκηση, χάρη στις συνεχείς κινήσεις, ενώ ταυτόχρονα “δουλεύεις” και το σύνολο των μυϊκών σου ομάδων. Έτσι πετυχαίνεις και την χαλάρωση που επιθυμείς, αλλά βοηθάς και στην περαιτέρω καύση λίπους.

Χορευτικό πρόγραμμα εμπνευσμένο από τους latin & international ρυθμούς. Λίγο από salsa, merengue, samba, reggaeton, flamenco, ακόμα και χορό της κοιλιάς και η γυμναστική γίνεται πάρτυ!

Zumba Kids

Είναι ένα αναγνωρισμένο πρόγραμμα γυμναστικής, ειδικά διαμορφωμένο για παιδάκια ηλικίας 4-6 (Zumba Kids Jr.) και για μεγαλύτερα παιδιά με ηλικία 7-11 (Zumba Kids). Αποτελείται από χορογραφίες τις οποίες χωρίζουμε σε βήματα με σκοπό να είναι φιλικές προς τα παιδιά και να μην υπάρχει βαθμός δυσκολίας. Η χορογραφία επαναλαμβάνεται αρκετές φορές ώστε τα παιδιά να έχουν το χρόνο να μάθουν τα βήματα και να την εκτελέσουν ολόκληρη. Οι χορογραφίες είναι ειδικά προσαρμοσμένες στις ανάγκες του προγράμματος. Χαρούμενα τραγούδια, με εύκολο ρυθμό, μα πάνω απ’ όλα, διασκεδαστικά. Ο στόχος είναι ένας και μοναδικός  για τα παιδιά, να χορέψουν, να αγαπήσουν την γυμναστική και να γίνει τρόπος ζωής!

Kick Boxing

Το kickboxing είναι μαχητικό άθλημα που συνδυάζει πυγμαχία και λακτίσματα και απευθύνεται σε άνδρες, γυναίκες, ακόμα και σε παιδιά. Τα τελευταία χρόνια, το kickboxing έχει εξελιχθεί σε ένα άθλημα συναγωνισμού, αλλά και ως μηχανισμός προπόνησης και αυτοάμυνας. Ανεξάρτητα από το τι θα σας ωθήσει στο kickboxing, αυτή η δραστική μορφή της άσκησης, μπορεί να ωφελήσει την υγεία και την ποιότητα ζωής σας με πολλούς σημαντικούς τρόπους, καθώς γυμνάζει ουσιαστικά ολόκληρο το σώμα κινητοποιώντας πολλές αρθρώσεις και μεγάλες μυϊκές ομάδες.
Ο συνδυασμός αεροβικής με kickboxing, το cardio kickboxing, αποτελεί μια πολλή καλή μορφή άσκησης. Σε αντίθεση με το απλό kickboxing, το cardio kickboxing δεν απαιτεί εξοπλισμό.
Πάρε το δώρο σου

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ

Επιλογή δώρου

Μάθετε τις προσφορές και τα νέα μας πρώτοι, κερδίστε αποκλειστική εξυπηρέτηση και υπηρεσίες